arrow left arrow right
large-image close

+32 483 38 61 55 Vandaag bereikbaar tot 17:30

Vraag nu uw gratis offerte aan

Stretchtenten

Heel uniek, deze tenten. Waarom? Ze werden gemaakt in Zuid-Afrika en zijn windbestendig, duurzaam, veilig en volledig waterdicht. Je rekt de tent zo ver uit als je wil, tot je tevreden bent! De mogelijkheden zijn eindeloos vanwege zijn flexibiliteit.

meer informatie

Sailcloth tenten

Sailcloth tenten zijn stijlvol en zeker geen doorn in het oog op je trouwfeest. Met de modieuze look van de tent verschilt hij van andere tenten. Hij misstaat nergens! Je kan de tent in verschillende maten huren voor private feestjes of voor openbare evenementen als festivals en tentoonstellingen, voor eender welke termijn.

meer informatie

De tentverhuur nabij Gent die met je meedenkt

Wij komen graag bij je ter plaatse om jouw wensen te bespreken. Op basis hiervan bezorgen wij je een voorstel op maat. Na jouw akkoord plannen we samen de opbouw en afbouw van jouw tent. Op het afgesproken tijdstip realiseren onze professionele medewerkers jouw project, zodat het feest koste wat het kost doorgaat. Voor wat voor type tent je ook gaat, je kiest altijd voor een waterdicht en windbestendig resultaat.

Laat jouw evenement niet in het water vallen

Weer of geen weer: dankzij onze tentverhuur nabij Gent gaan jouw festiviteiten hoe dan ook door. Of het nu regent, waait of hagelt. Met onze tenten laat je jouw evenement niet in het water vallen. Huur ook een van onze bijhorende accessoires en maak het evenement nóg comfortabeler. Geniet naast de warmte van jouw gasten ook van een heerlijke temperatuur door middel van een terrasverwarmer. Maak de activiteit zo luxueus als je zelf wilt en ontdek snel ons aanbod. Vraag een offerte aan en ontdek de voordelen. Heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.