arrow left arrow right
large-image close
Vraag uw gratis offerte aan

6 tips voor een wonderlijk winter tuinfeest

Laat je warm maken voor een winter tuinfeest! Ontdek in deze blog enkele tips om ook in de winter van je outdoor event een knallend feest te maken. Met een tent van 2VRent blijven je gasten alvast niet in de kou staan…

En savoir plus

Trouwtrends voor 2021

We blijven in dit trouwfeest-arm jaar niet bij de pakken zitten en staan al eens op onze tippen om te kijken wat 2021 op trouwvlak te bieden heeft. Stap je zelf in het huwelijksbootje, werk je als wedding planner of ben je gewoon een beetje nieuwsgierig? Maakt niet uit, ontdek snel welke 6 trends wij verwachten voor huwelijken in 2021!

En savoir plus

2VRent Sailclothtent,
dé feesttent voor je huwelijk

Onze luxe Sailclothtent is, naast de bruid natuurlijk, een echte eyecatcher voor je outdoor trouwfeest. Door zijn klassevolle uitstraling onderscheidt hij zich van alle andere tenten en komt hij op elke locatie tot zijn recht. Zijn sprookjesachtige aard maakt dit type tent extra geschikt voor huwelijken en de bijhorende romantische kiekjes.

En savoir plus

4 avantages d’un mariage en plein air

Vous vous mariez bientôt et vous cherchez la salle idéale ? Avez-vous déjà envisagé de vous marier dans une tente ? Des noces en plein air sont une expérience unique, tant pour les futurs mariés que pour les invités. Nous récapitulons quelques avantages pour vous.

En savoir plus

6 tips voor maxi sfeer op je mini feest!

De zomer van 2020 zal er net iets anders uitzien dan een doorsnee zomer. Maar niet getreurd, als we straks weer in beperkte kringen mogen samen komen, zal het des te gezelliger en hartelijker zijn. In deze blog geven we enkele tips om van je tuinfeest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

En savoir plus