Demander une offre gratuite
feest-tent-huren-tent-in-veld

Silhouette tent

Demander une offre gratuite

Een silhouette tent, ook wel een ivory of sailcloth tent genoemd, is een luxe en functionele tent die voor verschillende evenementen inzetbaar is. Deze stijlvolle tent is beschikbaar in een aantal formaten, waardoor ieder trouwfeest, receptie of verjaardag als een huis staat. Huur jouw silhouette tent bij 2VRent en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Een silhouette tent is de basis van een prachtig feest

Wanneer je een evenement organiseert, heb je daar verschillende ingrediënten voor nodig. Leuke mensen, goed eten en stijlvolle muziek dragen bij aan een prachtig feest. Wat de fundering is van een perfect evenement? Een silhouette/ivory tent! Weer of geen weer, dag of nacht. De basis van een goed feestje, begint bij de prachtige omgeving. Een silhouette tent (ivory tent) straalt warmte en klasse uit. Het is een ideaal tijdelijk óf permanent verblijf waardoor het feest echt kan losbarsten.

Een schild tegen slecht weer

Wat voor feest of evenement je ook organiseert, de kans is groot dat de datum lang van tevoren wordt vastgelegd. Op die manier heb je voldoende tijd om alles te regelen en te organiseren. Hoewel het op veel zaken invloed heeft, is er niets zo onvoorspelbaar als het weer. Want hoe weet je zeker dat het droog blijft? Door te kiezen voor een ivory tent, kies je voor een waterdichte en windbestendige oplossing. Maak een schild tegen slecht weer en maak het zelfs tijdens de koudere dagen warm met een van onze terrasverwarmers.

Waar laat jij binnenkort jouw tent opslaan?

Kies voor een van de meeste luxe tenten in ons assortiment en huur de ivory tent zolang je dat wilt. Vraag een offerte aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. Zorg dat de basis van jouw feest perfect is en voel je thuis in een van onze tenten. Heb je nog vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar door te bellen naar +32 483 386 155.

Contactez-nousJe souhaite que vous m’appeliez


start

12 ans d'expérience

Vous cherchez un partenaire fiable ? Avec son approche professionnelle, 2VRent est, depuis de nombreuses années, la référence en matière de location de tentes dans la région de Gand.

check

Approche globale

Avec nous, vous bénéficiez d’un service complet. Nous discutons ensemble de vos souhaits pour vous faire une proposition sur mesure. Construction, finitions, chauffage de terrasse et plancher en bois : tout est possible, dans une seule et même formule.

timer

60 tentes en stock

Qui dit grand événement, dit grand nombre de tentes. Heureusement, nous possédons 60 tentes en stock. Une petite fête de dernière minute ? Grâce à notre flexibilité et notre vaste gamme de tentes, ce n’est absolument pas un problème.