arrow left arrow right
large-image close
Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

Tentenverhuur en -verkoop regio Benelux

Tentverhuur 2VRent nabij Gent staat al jaren garant voor een professionele aanpak en biedt voor iedere gelegenheid de juiste tent. Doordat onze tenten zijn gemaakt in verschillende afmetingen, kleuren en materialen, vind je altijd in ons aanbod wat past bij jouw soort evenement. Van bruiloft tot festival en bedrijfsfeest tot verjaardag. Zorg dat de basis van jouw feest compleet is en kies voor onze tentverhuur. We zijn actief in heel België en ook daarbuiten, van Nederland tot Luxemburg en Frankrijk.

Verkoop luxetenten

Vanaf nu kan je ook bij ons terecht voor de leasing en aankoop van je luxetent en alle toebehoren. Onze experts zorgen voor de plaatsing, eventuele afbouw en reiniging van uw tent. Indien gewenst, kunnen wij jouw tent zelfs stockeren. Onze standaardtenten kunnen meteen geleverd worden. Tent kopen of op maat laten maken? Ontdek onze diensten van Tentailor.

Ontdek ons aanbod

Stretchtenten

Heel uniek, deze tenten. Waarom? Ze zijn windbestendig, duurzaam, veilig en volledig waterdicht. Je rekt de tent zo ver uit als je wil, tot je tevreden bent! De mogelijkheden zijn eindeloos vanwege zijn flexibiliteit.

meer informatie

Sailcloth tenten

Sailcloth tenten zijn stijlvol en zeker geen doorn in het oog op je trouwfeest. Met de modieuze look van de tent verschilt hij van andere tenten. Hij misstaat nergens! Je kan de tent in verschillende maten kopen of huren voor private feestjes of voor openbare evenementen als festivals en tentoonstellingen, voor eender welke termijn.

meer informatie

2VRent, tenten over grenzen heen!

Wij komen graag bij je ter plaatse om jouw wensen te bespreken. Op basis hiervan bezorgen wij je een voorstel op maat. Na jouw akkoord plannen we samen de opbouw en afbouw van jouw tent. Op het afgesproken tijdstip realiseren onze professionele medewerkers jouw project, zodat het feest koste wat het kost doorgaat. Voor wat voor type tent je ook gaat, je kiest altijd voor een waterdicht en windbestendig resultaat.

 

Contacteer ons