Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

2VRent Sailclothtent,
dé feesttent voor je huwelijk

Ontvang nu uw
vrijblijvende offerte

Onze luxe Sailclothtent is, naast de bruid natuurlijk, een echte eyecatcher voor je outdoor trouwfeest. Door zijn klassevolle uitstraling onderscheidt hij zich van alle andere tenten en komt hij op elke locatie tot zijn recht. Zijn sprookjesachtige aard maakt dit type tent extra geschikt voor huwelijken en de bijhorende romantische kiekjes.

Transparante Sailclothtent

De volledig transparante Sailcloth is de nieuwste aanwinst binnen het 2VRent-gamma. Dansen onder de blote sterrenhemel zonder last te hebben van koud of nat weer, daarvoor staat deze doorzichtige variant. Het unieke design in combinatie met de see-through vibe kan met de juiste avondzon, prachtig op beeld vastgelegd worden.

Eggshell Sailclothtent

Meer fan van het klassieke Eggshell? Dit prachtige gebroken wit zorgt voor een stijlvolle setting en matcht ongetwijfeld prachtig met de witte bruidsjurk. Kies voor houten tentpalen of andere extra’s als kers op de (bruids)taart!

Klein of groot

Of je je huwelijk nu viert in intieme kring of al je Facebook vrienden uitnodigt: de Sailclothtent is in alle mogelijke formaten beschikbaar. Bij het opstellen wordt er in stroken gewerkt dus naargelang het aantal genodigden kan de tent in iedere afmeting geplaatst worden.