Vraag nu uw gratis offerte aan

Feest organiseren

Vraag nu uw gratis offerte aan

Evenement organiseren

Evenement gepland? Het begin allemaal met de locatie! En wanneer een evenement buiten plaatsvindt, heb je natuurlijk een tent nodig. En die hoeft geen doorn in het oog te zijn. De sailcloth tent is stijlvol, de Stretchtent rek je uit tot de vorm die je wenst en met de Startent kan je tijdens het feest nog van het uitzicht genieten.

meer informatie

Tuinfeest organiseren

Een tuinfeest zonder tent is geen tuinfeest. Een succesvol tuinfeest begint bij een goede en mooie tent. Bescherm uzelf of uw kinderen tegen zon of regen. ’s Avonds kan het ook wel wat kouder worden waardoor een tent met eventueel terrasverwarmers van pas kunnen komen. 2VRent helpt u graag bij de uitgebreide keuze aan tentenverhuur.

meer informatie

Personeelsfeest organiseren

Origineel personeelsfeest organiseren? Maak je feest af met een tent! Maak van je personeelsfeest een leuk moment, ook bij regen. Wanneer je bij 2V Rent een tent huurt krijg je er gratis de beste service bij. Bijzonder thema? Wij denken met je mee. Zo kan je zonder zorgen met al je collega’s op en top genieten. Op elk soort locatie, bij goed of slecht weer.

meer informatie

Trouwfeest organiseren

Buiten trouwen? Niets zo uniek als een tenthuwelijk! Welke locatie je ook verkiest, het wordt een magische én droge dag met de 2VRent feesttenten. Want onze tenten zijn allemaal waterdicht én windbestendig. Wat dan met de openingsdans? Je hoeft niet op gras te dansen want met ons aanbod van houten tentvloeren beweeg je op een effen dansvloer.

meer informatie

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.