arrow left arrow right
large-image close

+32 483 38 61 55 Vandaag bereikbaar tot 17:30

Vraag nu uw gratis offerte aan

Een professionele buitenverlichting maakt van je eindresultaat nog een mooier geheel. Er zijn een groot aantal mogelijkheden van verlichting tot geluid. Indien je meer informatie wenst, contacteer ons.

Prijs en details op aanvraag.

Tentverlichting huren

De verlichting kan ook gestuurd worden met een dimmerpack. Bewegend licht kan ook Movingheads, dynamisch karakter (iets duurder). Indien veel materialen gebruikt worden moet je rekening houden met de extra kost van 1 kabelset. Voor foto’s kan je terecht op onze Facebook of Instagram pagina. Voor transport hangt het af van de hoeveelheid materialen (meubelbak of camionette). 0,75€/km camionette, 1,25€/km meubelbak. 25 euro per uur.

meer informatie

Sfeerverlichting huren

Heb je een tent voor je feest gekozen? Super! Met sfeerverlichting wordt je tent de gezellige plek die je wenst. Wij bieden sfeerverlichting aan van lichtsnoeren tot rustieke luchters tot pittoreske kaarsen. Wat je thema ook mag zijn, wij beschikken over verlichting die bij jouw concept past!

meer informatie

Buitenverlichting huren

Heb je een tent voor je feest gekozen? Super! Maar hoe versier je de omgeving van de tent? Gaan grote kaarsen een wandelpad vergezellen of omhels je de omliggende bomen met lichtsnoeren? Bij 2VRent beschikken we over alle verlichting die jouw ideeën helpen realiseren! Prijs en details op aanvraag.

meer informatie

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.