arrow left arrow right
large-image close

+32 483 38 61 55 Vandaag bereikbaar tot 17:30

Vraag nu uw gratis offerte aan

Tentverwarming huren

Op een tentfeest mogen je gasten er natuurlijk niet verkleumd bij zitten. Daarom bieden we ook tentverwarming aan. Feest lekker knus door tot in de vroege uurtjes. Wil je graag een tent met tentverwarmer huren voor jouw volgende feest of evenement? Dan helpen we graag bij de realisatie van je project. Wil je graag een vrijblijvende prijsofferte of heb je nog vragen? Vul dan ons contactformulier in.

meer informatie

Buitenverwarming

Zelfs bij een tentfeest willen je gasten soms een luchtje scheppen. Dat mag natuurlijk maar kan ook erg koud zijn. Daarom bieden wij bij onze tenten ook buitenverwarming aan. Ook buiten kan je dus lekker warm een praatje slaan. Wil je graag een tent met buitenverwarming huren voor jouw volgende feest of evenement? Dan helpen we graag bij de realisatie van je project. Wil je graag een vrijblijvende prijsofferte of heb je nog vragen? Vul dan ons contactformulier in.

meer informatie

Terrasverwarming huren

Wanneer het ‘s avonds frisser wordt, kan je een terrasverwarmer huren zodat jouw feest buiten tot in de vroege uurtjes kan doorgaan zonder dat iemand koud hoeft te lijden. Bij 2VRent zorgen we er graag voor dat je jouw gasten in de watten kan leggen met de warmte van een terrasverwarmer, maar ook met de gezelligheid van een partytent.

meer informatie

Mazoutverwarming

Mazoutverwarming is ideaal voor een gesloten tent. Hete lucht wordt in de tent geblazen waardoor uw gasten geen kou zullen hebben tijdens uw evenement.

De voordelen van verwarmen met mazout zijn:

  • Er wordt enkel warme lucht in de tent geblazen.
  • Geen geurhinder.
  • Geluidshinder is zeer beperkt.
  • De mazoutbrander wordt achter de tent geplaatst en is niet zichtbaar voor uw gasten.

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.