Ontvang nu uw vrijblijvende offerte
feest tent huren verlichte tent bij valavond

Exclusieve tentenverhuur

Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

2VRent is jouw professionele partner als je opzoek bent naar een exclusieve tentenverhuur in Vlaanderen. Wij leveren exclusieve partytenten voor elk feest of evenement. Hierbij heb je de keuze uit verschillende modellen tenten, vervaardigd uit hoogwaardig materiaal. Ontdek snel de tent die het beste aansluit bij jouw evenement.

Exclusieve tentenverhuur met diverse modellen partytenten

Een representatieve uitstraling is belangrijk voor elk feest of evenement. Wanneer je kiest voor een buitenlocatie is het van belang dat jouw gasten beschut kunnen zitten voor eventuele regenbuien of de brandende zon. Daarom schakel je onze exclusieve tentenverhuur in om een passende tent te plaatsen. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende kleuren, maten en modellen exclusieve partytenten. Daarbij is het ook mogelijk bij bepaalde modellen om verschillende tenten met elkaar te verbinden tot een groter geheel.

Een startent huren

Een van de beschikbare modellen van onze exclusieve tentenverhuur is de startent. Deze partytenten zijn echte eyecatchers door hun stervormige structuur. Met deze tent blijft het zicht naar buiten toe bewaard, waardoor jouw gasten ten volle genieten van de omgeving. Daarbij is het mogelijk om zijwanden te plaatsen tegen wind en regen.

Onbeperkte mogelijkheden met een stretchtent

Onze stretchtenten zijn gemaakt uit een 4-laagse, flexibele tentdoek. Deze exclusieve partytenten zijn windbestendig, duurzaam, veilig en waterdicht. Door de rekbaarheid van de stof is het mogelijk om verschillende vormen te maken met uw exclusieve partytenten. Op die manier krijgt u pas echt een uniek resultaat! De tenten zijn beschikbaar in het wit, rood, zwart, chino en platinagrijs.

Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Bij onze exclusieve tentenverhuur huur je naast tenten ook de nodige accessoires. Denk hierbij aan ondervloeren, terrasverwarmers of verlichting. Wil je graag een prijsofferte voor het huren en plaatsen van exclusieve partytenten op jouw locatie? Vul dan snel het contactformulier in.

Contacteer ons