Ontvang nu uw gratis offerte

2VRent is jouw partner voor stretchtent verkoop en verhuur. Bij ons koop of huur je de tent met de afmetingen en in de kleur die je wenst. Zo zijn de gasten op jouw feest of evenement beschut tegen regen, wind en zon. Ontdek snel de luxueuze uitstraling van deze tenten.

Stretchtent met onbeperkte mogelijkheden

De stretchtenten die we aanbieden, zijn exclusieve tenten. Dit 4-laags flexibele tentdoek is windbestendig, duurzaam, veilig en voor 100% waterdicht. Ook wanneer de stof maximaal wordt uitgerekt om de gewenste vorm te bereiken. De rekbaarheid van de stof maakt het mogelijk de tent op uiteenlopende manieren te plaatsen. De mogelijkheden van een stretchtent zijn onbeperkt en hiermee vormt ze de perfecte oplossing voor het organiseren van jouw evenement. Daarbij komen onze vakmensen graag langs op jouw locatie voor het installeren en afbreken van de stretchtent.

Chino en Platinagrijs

Een luxe stretchtent kopen of huren voor uw verjaardag, huwelijk, festival, horecazaak... 2VRent is je ideale partner. Onze stretchtenten zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

meer informatie

Wit, zwart & rood

Een luxe stretchtent kopen of huren voor uw verjaardag, huwelijk, festival, horecazaak... 2VRent is je ideale partner. Onze stretchtenten zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

meer informatie

Zijwanden

Nieuw! Onze stretchtenten kan je nu ook voorzien van zijwanden. Hou de gezelligheid binnen en ongenodigde bezoekers als insecten en slecht weer buiten. Deze wanden zijn transparant, dus je behoud nog steeds een buitengevoel en zicht op de omgeving.

Het zit ‘m in de details!

Nieuw in het 2VRent assortiment zijn onze ‘kousen’ voor de tentpalen. Deze zijn beschikbaar in de stretchtent kleuren rood, wit, zwart, chino en platinagrijs dus je kan de tentpalen hiermee perfect op je tent afstemmen!
De touwen waarmee we de tenten opspannen zijn nu ook beschikbaar in beige en wit.

Laat een ontwerp maken

Wil je graag een stretchtent op jouw locatie en gebruikmaken van onze verkoop of verhuur? Dan is het goed te weten dat je bij ons ook terecht kunt voor het maken van een voorontwerp. Zo krijg je een goed beeld van hoe jouw feestlocatie eruit komt te zien. Wil je graag een prijsofferte voor een stretchtent met houten vloer of andere exclusieve tent? Vul dan snel het contactformulier in.

Contacteer ons