Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

2VRent is jouw partner voor stretchtent verkoop en verhuur. Bij ons koop of huur je de tent met de afmetingen en in de kleur die je wenst. Zo zijn de gasten op jouw feest of evenement beschut tegen regen, wind en zon. Ontdek snel de luxueuze uitstraling van deze tenten.

Stretchtent met onbeperkte mogelijkheden

We bieden exclusieve tenten aan met een 4-laags tentdoek dat windbestendig, duurzaam, veilig en 100% waterdicht is. Ook wanneer de stof maximaal wordt uitgerekt om de gewenste vorm te bereiken. Dankzij de rekbaarheid van de stof kan de tent op heel wat verschillende manieren geplaatst worden en zijn de mogelijkheden op vlak van opstelling onbeperkt.

Heb jij een speciaal ontwerp voor ogen? Ontwerp dan je eigen tent bij Tentailor.

Zijwanden

Nieuw! Onze stretchtenten kan je nu ook voorzien van zijwanden. Hou de gezelligheid binnen en ongenodigde bezoekers als insecten en slecht weer buiten. Deze wanden zijn transparant, dus je behoud nog steeds een buitengevoel en zicht op de omgeving.

Het zit ‘m in de details!

Om er zeker van te zijn dat je tent volledig aansluit bij de sfeer van je evenement, kan je die tot in de puntjes afwerken. Onze stretchtenten zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maar ook onze tentafwerkingen, wandelpaden en guirlandes kunnen volledig aangepast worden. Zo kan jij in élk hoekje van de tent de sfeer bewaren en wordt jouw evenement een gegarandeerd succes.

Laat een ontwerp maken

Wil je graag een stretchtent op jouw locatie en gebruikmaken van onze verkoop of verhuur? Dan is het goed te weten dat je bij ons ook terecht kunt voor het maken van een voorontwerp. Zo krijg je een goed beeld van hoe jouw feestlocatie eruit komt te zien. Wil je graag een prijsofferte voor een stretchtent met houten vloer of andere exclusieve tent? Vul dan snel het contactformulier in.

Heb jij een speciaal ontwerp voor ogen? Ontwerp dan je eigen tent bij Tentailor.

 

Contacteer ons