arrow left arrow right
large-image close

+32 483 38 61 55 Vandaag bereikbaar tot 17:30

Vraag nu uw gratis offerte aan

Tentenverhuur

Vraag nu uw gratis offerte aan

Stretchtenten huren

De stretchtenten zijn exclusieve tenten, geproduceerd in Zuid-Afrika. Zijn 4-laagse flexibele tentdoek is windbestendig, duurzaam, veilig en voor 100% waterdicht. Ook wanneer het maximaal wordt uitgerekt om de gewenste vorm te bereiken. De rekbaarheid van de stof maakt het mogelijk de tent op uiteenlopende manieren te plaatsen. De mogelijkheden van een stretchtent zijn onbeperkt en hiermee vormt ze de perfecte oplossing voor het organiseren van jouw evenement.

meer informatie

Sailcloth tenten huren

Deze luxe sailcloth tenten zijn een eyecatcher voor elk feest. Ze onderscheiden zich van alle andere tenten en passen zich perfect aan bij elke locatie en dit met steeds weer een uniek resultaat. De sailcloth tenten zijn beschikbaar in verschillende maten en worden verhuurd voor zowel privé- als openbare evenementen, voor tijdelijk of permanent gebruik.

meer informatie

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.