arrow left arrow right
large-image close

+32 483 38 61 55 Vandaag bereikbaar tot 17:30

Vraag nu uw gratis offerte aan

Huur een tent die bij jouw evenement past

Organiseer je een tuinfeest, een bruiloft of een festival? Huur dan een tent voor een gezellige dag en een uniek decor. Dankzij een tent zijn al jouw gasten beschut tegen de zon, regen en wind. Al onze tenten zijn van een goede kwaliteit en worden op een veilige manier op jouw locatie geplaatst. Op die manier geniet je zorgeloos van jouw feest.

Maak het feest compleet met de nodige accessoires

Met de huur van een tent, gaat het dak er zeker af tijdens jouw volgende feest. Wil je graag dat jouw gasten de dansbenen losgooien of plaats je de tent op een oneffen ondergrond? Dan is het een goed idee om een houten of cassette vloer te huren. Ook voor de vloer en andere accessoires, zoals een terrasverwarmer en verlichting, komen onze vakmensen graag langs. Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw project? Of wil je een vrijblijvende prijsofferte? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en we helpen je zo snel mogelijk verder.

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.