Vraag nu uw gratis offerte aan

Kiezen voor een Pagodetent of een Partytent?

Zoals u wellicht reeds gezien zult hebben, bieden we twee verschillende types partytenten aan. We hebben de pagodetent en de partytent. Maar wat is nu juist het verschil?

Pagodetent huren

Een pagodetent, of ook wel gekend als een bedoeïnentent, is een tent die kwalitatief beter en sterker is dan de normale partytenten. Desondanks de duurdere huurprijs is het een ideaal alternatief in geval van slecht weer, veel wind, regen,… Neem dus het zekere voor het onzekere en wees voorbereid. Zo zullen geen teleurstellingen plaatsvinden en kan u optimaal genieten van het feest of evenement.

Partytent huren

Wordt het een mooie dag en wilt u een tuinfeest organiseren? Dan volstaat de normale partytent en kan u dus een partytent huren.

Tenten voor grotere feesten

Bent u van plan een groot evenement of trouw te organiseren? Neem dan een kijkje naar de Stretchtenten. Onze stretchtenten zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. U kan al een tent huren vanaf €10 per m².

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.