Vraag nu uw gratis offerte aan

Sailcloth tent huren

Een luxe sailcloth tent is een eyecatcher voor ieder feest. Het onderscheidt zich dankzij de uitstraling van alle andere tenten en past perfect op iedere locatie. Keer op keer ga je voor een uniek resultaat. Kies voor een tent met houten palen en een speciaal ontwikkeld tentzeil, waardoor je een verbluffend decor creëert. 2VRent heeft precies de sailcloth tent in het assortiment die aansluit bij jouw evenement. Ga voor de kleuren en maten die je in gedachten hebt en maak er een prachtig feest van. Een sailcloth tent is een perfecte basis voor ieder evenement.

Een sailcloth tent als basis voor een prachtig evenement

Wat je ook te vieren hebt, je viert het met een luxe sailcloth tent te huren. Of je nu een verjaardag viert, een huwelijksfeest geeft of een festival organiseert. Dankzij onze verschillende types tenten creëer je een basis voor een prachtig evenement. De tenten zijn beschikbaar in verschillende maten en worden verhuurd voor zowel privé- als openbare evenementen, voor tijdelijk of permanent gebruik. Een sailcloth tent is een luxe én praktische oplossing tijdens ieder soort evenement.

Ga voor stijl en klasse

Voor iedere situatie hebben wij de soort tenten die passen bij jouw evenement. Kies uit de kleur, het materiaal en de grootte die je nodig hebt. Doordat de tenten zowel waterdicht als windbestendig zijn, profiteer je zelfs tijdens slechter weer van perfecte omstandigheden. Wil je er tijdens de koude maanden ook warmpjes bijzitten? Huur dan ook verschillende terrasverwarmers en zorg voor een aangename temperatuur in de tent.

Op deze manier huur je bij ons een luxe tent

Wil je weten wat voor jou de opties zijn als het gaat om een sailcloth tent? Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden. Doordat de houten palen ook verkrijgbaar zijn in zwart en wit, kiest je voor de modellen die perfect aansluiten bij jouw activiteiten. Heb je nog vragen voor ons? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 483 386 155.

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.