Vraag nu uw gratis offerte aan

Een silhouette tent, ook wel een ivory of sailcloth tent genoemd, is een luxe en functionele tent die voor verschillende evenementen inzetbaar is. Deze stijlvolle tent is beschikbaar in een aantal formaten, waardoor ieder trouwfeest, receptie of verjaardag als een huis staat. Huur jouw silhouette tent bij 2VRent en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Een silhouette tent is de basis van een prachtig feest

Wanneer je een evenement organiseert, heb je daar verschillende ingrediënten voor nodig. Leuke mensen, goed eten en stijlvolle muziek dragen bij aan een prachtig feest. Wat de fundering is van een perfect evenement? Een silhouette/ivory tent! Weer of geen weer, dag of nacht. De basis van een goed feestje, begint bij de prachtige omgeving. Een silhouette tent (ivory tent) straalt warmte en klasse uit. Het is een ideaal tijdelijk óf permanent verblijf waardoor het feest echt kan losbarsten.

Een schild tegen slecht weer

Wat voor feest of evenement je ook organiseert, de kans is groot dat de datum lang van tevoren wordt vastgelegd. Op die manier heb je voldoende tijd om alles te regelen en te organiseren. Hoewel het op veel zaken invloed heeft, is er niets zo onvoorspelbaar als het weer. Want hoe weet je zeker dat het droog blijft? Door te kiezen voor een ivory tent, kies je voor een waterdichte en windbestendige oplossing. Maak een schild tegen slecht weer en maak het zelfs tijdens de koudere dagen warm met een van onze terrasverwarmers.

Waar laat jij binnenkort jouw tent opslaan?

Kies voor een van de meeste luxe tenten in ons assortiment en huur de ivory tent zolang je dat wilt. Vraag een offerte aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. Zorg dat de basis van jouw feest perfect is en voel je thuis in een van onze tenten. Heb je nog vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar door te bellen naar +32 483 386 155.

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.