Vraag nu uw gratis offerte aan

Onze startenten zijn echte eyecatchers: prachtig, trendy en van superieure kwaliteit. Door hun stervormige structuur blijft het zicht naar buiten toe behouden zodat je blijft genieten van jouw omgeving. Er zijn zijwanden beschikbaar om jouw gasten te beschermen tegen regen en wind.

Startwin – Stardouble

De Startwin - Stardouble is een zandkleurige dubbele piramidetent. Deze tent onderscheidt zich van andere tenten door haar originele vorm. Door haar open karakter is er een perfecte wisselwerking met de omgeving.

meer informatie

Starshade 800

Huur deze tent voor uw evenement of feest! Met het huren van deze Starshade scoort u ongetwijfeld bij uw gasten.

meer informatie

Starshade 400

Starshade 400, de kleine broer van de Starshade 800. De ideale oplossing wanneer u een blikvanger wenst op een kleiner oppervlak.

meer informatie

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.