Vraag nu uw gratis offerte aan

Starshade 400, de kleine broer van de Starshade 800. De ideale oplossing wanneer u een blikvanger wenst op een kleiner oppervlak.

Extra informatie over de starshade 400

Wenst u een blikvanger op uw evenement, maar heeft u niet voldoende ruimte voor de Starshade 800?
Dan is de Starshade 400 in zandkleur (chino), de kleine broer van de Starshade 800, de oplossing.
Wij werken met de beste kwaliteit starshade tenten, de marktleider in starshade.

Brandwerend conform DIN EN 13501, brandklasse E
De zeshoekige partytent heeft een diameter van 13 meter en heeft in haar middelpunt een hoogte van 5 meter. De doorzichtige zijpanelen zijn apart verkrijgbaar en zorgen ervoor dat de tent gemakkelijk waterdicht en winddicht kan gemaakt worden.
We beschikken voor deze Starshade 400 tent ook voor de bijhorende verlichting om de sfeer te bereiken die gewenst is voor uw feest.

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.