arrow left arrow right
large-image close

+32 483 38 61 55 Vandaag bereikbaar tot 17:30

Vraag nu uw gratis offerte aan

Startwin – Stardouble

Vraag nu uw gratis offerte aan

De Startwin – Stardouble is een zandkleurige dubbele piramidetent. Deze tent onderscheidt zich van andere tenten door haar originele vorm. Door haar open karakter is er een perfecte wisselwerking met de omgeving.

Extra informatie over de startwin – stardouble

Wij werken met de beste kwaliteit starshade tenten, de marktleider in starshade.
Brandwerend conform DIN EN 13501, Brandklasse E.
De Startwin of Stardouble is een zandkleurige dubbele piramidetent. Deze tent onderscheidt zich van andere tenten door haar originele vorm. Door haar open karakter is er een perfecte wisselwerking met de omgeving.
We beschikken voor deze Startwin en Stardouble tent ook voor de bijhorende verlichting om een gezellige sfeer te creëren voor uw feestevenement.
Stardouble 70 (11x19m)
Stardouble 140 (15x22m)

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.