Vraag nu uw gratis offerte aan

Stretchtent verhuur

Vraag nu uw gratis offerte aan

2VRent is jouw partner voor stretchtent verhuur. Bij ons huur je de tent met de afmetingen en in de kleur die je wenst. Zo zijn de gasten op jouw feest of evenement beschut tegen regen, wind en zon. Ontdek snel de luxueuze uitstraling van deze tenten.

Stretchtent verhuur met onbeperkte mogelijkheden

De stretchtenten die wij in onze verhuur aanbieden, zijn exclusieve tenten geproduceerd in Zuid-Afrika. Dit 4-laags flexibele tentdoek is windbestendig, duurzaam, veilig en voor 100% waterdicht. Ook wanneer de stof maximaal wordt uitgerekt om de gewenste vorm te bereiken. De rekbaarheid van de stof maakt het mogelijk de tent op uiteenlopende manieren te plaatsen. De mogelijkheden van een stretchtent zijn onbeperkt en hiermee vormt ze de perfecte oplossing voor het organiseren van jouw evenement. Daarbij komen onze vakmensen graag langs op jouw locatie voor het installeren en afbreken van de stretchtent.

Chino en Platinagrijs

Een luxe stretchtent huren voor uw verjaardag, huwelijk, festival,... 2VRent is je ideale partner. Onze stretchtenten zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

meer informatie

Wit, zwart & rood

Een luxe stretchtent huren voor uw verjaardag, huwelijk, festival,... 2VRent is je ideale partner. Onze stretchtenten zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren.

meer informatie

Laat een ontwerp maken

Wil je graag een stretchtent op jouw locatie en gebruikmaken van onze verhuur? Dan is het goed te weten dat je bij ons ook terecht kunt voor het maken van een voorontwerp. Zo krijg je een goed beeld van hoe jouw feestlocatie eruit komt te zien. Wil je graag een prijsofferte voor een stretchtent met houten vloer of andere exclusieve tent? Vul dan snel het contactformulier in.

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.