arrow left arrow right
large-image close

+32 483 38 61 55 Vandaag bereikbaar tot 17:30

Vraag nu uw gratis offerte aan
trouwfeest organiseren tent met lichten vooraan

Verhuur buitenverlichting

Vraag nu uw gratis offerte aan

Zet jouw feest in de schijnwerpers en kies voor de verhuur van buitenverlichting. 2VRent biedt verschillende soorten tentverlichting aan, waardoor je jouw evenement extra kracht bijzet. Maak er een romantisch trouwfeest van met sfeerverlichting of laat het festival van start gaan met opzwepende discolampen. Kies voor de verhuur van buitenverlichting en creëer de uitstraling die je wenst.

De verhuur van buitenverlichting zorgt voor licht in de duisternis

Licht is een belangrijke factor tijdens een evenement. Zeker bij bepaalde feesten is aangepaste verlichting een toegevoegde waarde. Een bruidsfeest met sfeerverlichting straalt meer romantiek uit dan tl-lampen die maximaal branden. Terwijl bij andere evenementen een goed zicht weer juist van belang is. Bekijk ons aanbod van buitenverlichting en kies voor de verhuur van sfeer en functionaliteit.

Maak het feest compleet

Wat voor type tent je ook zoekt en welke buitenverlichting daar ook bij aansluit, dankzij ons verhuur vind je het totaalplaatje voor jouw evenement. Vraag vandaag nog een offerte aan en krijg sneller dan het licht een reactie met de mogelijkheden die voor jouw situatie gelden. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je contact met ons opnemen door te bellen naar +32 483 386 155. Maak jouw feest compleet en geef jouw evenement meer uitstraling door gebruik te maken van de juiste belichting.

Contacteer ons



Ik wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.