arrow left arrow right
large-image close

+32 483 38 61 55 Vandaag bereikbaar tot 17:30

Vraag nu uw gratis offerte aan

Verhuur tentvloer

Vraag nu uw gratis offerte aan

Voor de verhuur van een tentvloer moet je bij 2VRent zijn. We zijn gespecialiseerd in de verhuur van exclusieve tenten voor elk evenement of feest. Daarbij is het natuurlijk handig als jouw gasten op een effen vloer staan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Verhuur van een tentvloer voor diverse toepassingen

In het algemeen komt bij het huren van een tent heel wat kijken. Zo kunnen we als professionele verhuur voor elk van onze tenten een tentvloer voorzien. Een traditionele houten vloer of een cassette vloer zijn ideaal als stabiele ondergrond voor jouw tafels en stoelen. Ze kunnen ook gebruikt worden als terrasvloer of als vloeren voor festivals. Ook een dansvloer behoort tot de mogelijkheden.

Welke vloer kies jij?

Bij onze verhuur heb je de keuze uit een houten of cassette vloer. Een klassieke houten vloer is ideaal voor een effen ondergrond, terwijl een cassette vloer een goede optie is bij een oneffen ondergrond. Als je dat wenst, installeren we de tentvloer op jouw locatie en komen we de vloer na jouw feest of evenement ook weer opruimen en ophalen.

Vraag een gratis prijsofferte aan

Wil je naast een tent ook een tentvloer bij ons huren? Of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier. Hier kan je ook terecht voor een vrijblijvende prijsofferte.

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.