Vraag nu uw gratis offerte aan

Bij 2VRent huur je cassette vloeren voor elke tent. Deze vloer wordt in de lengte geplaatst per 5 m en 2,5 m in de breedte. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende formules als je cassette vloeren wilt huren. Ontdek snel de mogelijkheden.

Waaruit bestaan cassette vloeren?

Cassette vloeren bestaan uit een aluminium frame die is afgewerkt met houten platen. De vloer heeft een moderne strakke uitstraling en is de ideale ondergrond voor elke tent. De cassettevloer wordt 100% waterpas geplaatst, zodat de vloer zelfs bij grote oneffenheden vlak is.

Geleverd, weggehaald, geplaatst en opgeruimd door onze diensten

Ben je nieuwsgierig naar de prijzen voor het huren van cassette vloeren? Hieronder vind je een klein overzicht van de mogelijkheden:

  • 0 tot 100 m²: € 6,5 per m² + transportkosten.
  • 100 tot 150 m² en meer: € 6 per m² + transportkosten.
  • Transportkosten voor de vloeren zijn € 1,25/km (vervoer per vrachtwagen).
  • Indien meer dan 10 m verwijderd van de vrachtwagen: € 1 per m² voor elke bijkomende 10 m.
  • Indien we deze vloeren moeten ondervullen: per 10 cm extra € 1 per m².

Vraag een prijsofferte aan voor jouw locatie

Organiseer je binnenkort een evenement met jouw bedrijf of plan je een groot verjaardagsfeest? Dan huur je bij ons een stretchtent of startent met bijpassende cassette vloeren. Op basis van jouw wensen stellen we graag een vrijblijvende prijsofferte op. Ben je geïnteresseerd in onze dienstverlening? Laat dan zeker een bericht achter via de contactpagina.

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.