arrow left arrow right
large-image close

+32 483 38 61 55 Vandaag bereikbaar tot 17:30

Vraag nu uw gratis offerte aan

Wil je bij jouw partytent een festivalvloer huren? Dan huur je deze bij 2VRent. Wij bieden verschillende types exclusieve tenten aan die geschikt zijn voor elk festival, evenement of feest. Hierbij heb je ook de keuze uit een cassette of houten vloer. Dankzij deze vloer kunnen jouw gasten pas echt de dansbenen losgooien.

Kies uw festivalvloer en laat deze op uw locatie plaatsen

Wanneer je een festivalvloer op jouw locatie wilt laten leggen, is het belangrijk om na te denken over de mogelijkheden. Zo is het plaatsen van een houten vloer enkel mogelijk als er een vlakke ondergrond is. Bij grote oneffenheden is het plaatsen van een cassette vloer de beste oplossing. Deze vloer bestaat uit een aluminium frame, die is afgewerkt met houten platen. Al onze vloeren worden door ons geleverd, geplaatst en opgeruimd als je dat wenst. Zo heb je meer tijd voor andere zaken tijdens het organiseren van jouw evenement.

Maak jouw tent compleet met accessoires

Heb je de juiste tent en festivalvloer gekozen? Dan is het interessant om na te denken over de juiste verlichting van de tent. Je wilt immers dat jouw festival de juiste sfeer uitstraalt. Daarom bieden we op het vlak van sfeerverlichting ook verschillende mogelijkheden aan. Wil je graag een gratis prijsofferte voor jouw project? Stuur ons dan zeker een bericht via de contactpagina.

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.