Vraag nu uw gratis offerte aan

Houten tentvloer huren

Vraag nu uw gratis offerte aan

Welk type houten tentvloer wil jij huren?

Bij 2VRent kan jij de houten tentvloer huren die bij jouw soort evenement past. Op die manier creëer je een stabiele ondergrond in of rondom een tent. Ideaal voor de gasten en het meubilair. Wanneer je bij ons een houten tentvloer komt huren, zijn er verschillende mogelijkheden waaruit je kiest. Een houten vloer, een cassette vloer, een verhoogd podium of een wandelpad in verschillende vormen en afmetingen. Combineer stijl met functionaliteit en ga voor een prachtige ondergrond in jouw tent.

Deze houten tentvloer kan je huren

Het huren van een houten tentvloer biedt verschillende voordelen. Ongeacht de weersomstandigheden, blijven jouw voeten én het meubilair droog. Wegzakken in de ondergrond, modder en water zijn facetten waar je niet mee te maken krijgt. Op die manier creëer je een stevige ondergrond en kan het feest in een van onze tenten losbarsten. Bij ons heb je deze keuze uit verschillende soorten ondergronden

Ontdek jouw mogelijkheden

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor het huren van een houten tentvloer? Vraag dan een offerte aan en ga voor een stevige ondergrond. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 483 386 155.

Cassette vloer

Een cassette vloer bestaat uit een aluminium frame en is afgewerkt met houten platen. De vloer heeft een moderne en strakke uitstraling en fungeert als ideale ondervloer. De ondergrond wordt 100% waterpas geplaatst, waardoor de vloer zelfs vlak is bij grote oneffenheden. Deze vloer wordt geplaatst vanaf 5 meter in de lengte en 2,5 meter in de breedte. De houten tentvloer is te huren vanaf € 6 per m². Van het leveren tot het plaatsen en het opruimen tot het ophalen van de vloeren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Daarbij moet je rekening houden met de volgende vergoedingen die daar tegenover staan:

 • 0 - 100 m²: € 6,5 per m² + transportkosten.
 • 100 - 150 m² en meer: € 6 per m² + transportkosten.
 • Transportkosten voor de vloeren zijn € 1,25/km (vervoer per vrachtwagen).
 • Meer dan 10 meter verwijderd van de vrachtwagen: € 1 per m² voor elke bijkomende 10 meter.
 • Als we deze vloeren moeten ondervullen: per 10 cm extra € 1 per m².

Houten vloer

Een traditionele houten vloer is een prachtige manier om een stijlvolle en functionele ondergrond te creëren. Je dient er wel rekening mee te houden dat de planken alleen op een vlakke grond geplaatst kunnen worden. De houten vloer wordt door ons geleverd en weggehaald, maar niet geplaatst en opgeruimd. De houten tentvloer huren kan vanaf € 3,5 per m². Wil je een karakteristieke houten tentvloer huren? Dan dien je rekening te houden met de volgende kosten:

 • 0 tot 100m²: 3€ per m² + transportkosten
 • 100 tot 150m²: 2,5€ per m² + transportkosten
 • 150m² en meer: 2€ per m² + transportkosten
 • Transportkosten voor de vloeren zijn 1,25€ / km (vervoer per vrachtwagen)
 • Vloeren < 100m² komen vanuit onze magazijn in Sint-Kruis-Winkel.

Geleverd, geplaatst, opgeruimd en weggehaald door onze diensten:

 • € 3,5 per m² + transportkosten (vervoer per vrachtwagen).
 • Transportkosten voor de vloeren zijn € 1,25/km.
 • Meer dan 20 meter verwijderd van de vrachtwagen: € 1 per m² extra voor elke bijkomende meter
 • Vloeren < 100m² komen uit ons magazijn in Oostakker.

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.