Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

Wil je voor jouw evenementen een tent huren? Kies dan voor een van de tenten van 2VRent. Of je nu een festival organiseert, er een bedrijfsuitje op de planning staat of jouw huwelijksfeest wilt organiseren. Voor verschillende evenementen hebben wij de tent waar je naar opzoek bent. Precies voor het aantal personen dat jij verwacht.

Voor alle evenementen de juiste tent

Je zit er dus aan te denken om een tent te huren. Dat is een verstandige keuze. Doordat wij verschillende modellen hebben, vind je bij ons altijd de tent die bij jouw evenementen past. Op die manier creëer je een functionele en sfeervolle omgeving, die er voor zorgt dat het evenement koste wat het kost doorgaat. Regent het? Daalt het kwik tot het vriespunt? Met een tent gaan jouw evenementen door: the show must go on!

Laat jouw evenement niet in het water vallen

Doordat onze tenten waterdicht en windbestending zijn, valt jouw evenement niet in het water. Maar hoe houd je de kou buiten de tent, bijvoorbeeld in de wintermaanden? Doordat wij ook verschillende accessoires verhuren, stook je de ruimte met een of meerdere terrasverwarmers heerlijke warm. Wat voor weer het ook is, in welke seizoen jouw evenementen ook plaatsvinden: wij hebben de geschikte tent voor jou.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je weten wat voor tent je voor jouw evenementen kunt huren? Bekijk het aanbod op onze website of neem contact met ons op door te bellen naar +32 483 386 155. Of je nu kiest voor een luxe sailcloth tent of voor onze ruime startenten met een stervormige structuur. Met een van onze sfeer verhogende tenten vergroot jij eenvoudig de uitstraling van jouw gepland evenement. Ontdek de mogelijkheden en huur de varianten die bij jouw activiteiten passen. Vraag vandaag nog een offerte aan en maak jouw evenement compleet.

Contacteer ons