Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

Een luxe sailcloth tent is een eye catcher voor ieder feest. Het onderscheidt zich dankzij de uitstraling van alle andere tenten en past perfect op iedere locatie. Keer op keer ga je voor een uniek resultaat. Kies voor een tent met houten palen en een speciaal ontwikkeld tentzeil, waardoor je een verbluffend decor creëert. 2VRent heeft precies de sailcloth tent in het assortiment die aansluit bij jouw evenement. Ga voor de kleuren en maten die je in gedachten hebt en maak er een prachtig feest van. Een sailcloth tent is een perfecte basis voor ieder evenement.

De transparante sailcloth!

Deze doorzichtige variant van de sailcloth tent is een echte eye catcher voor je tuin- of buitenfeest. Dans onder de blote sterrenhemel met alle voordelen van overdekt te zijn. Je behoudt je warmte en blijft droog maar creëert een unieke sfeer dankzij de see-through look. Als de andere sailcloths al stijlvol zijn, dan spant deze uitvoering helemaal de kroon! Je hoort het, wij zijn alvast grote fan! Jij ook?

2VRent sailcloth tent

Een sailcloth tent als basis voor een prachtig evenement

Een sailcloth tent biedt een tijdelijke of permanente oplossing met een luxueuze twist voor ieder soort evenement. De tent komt in verschillende maten, materialen en kleuren en kan volledig op maat worden gemaakt. Doordat de tent zowel waterdicht als windbestendig is, profiteer je zelfs tijdens slechter weer van perfecte omstandigheden.

2VRent sailcloth tent

Speciale vormen

De manier van opbouwen met een sailcloth tent laat ons toe om bochten te maken. Je kan dus kiezen voor een tent in L- of U-vorm, dit geldt voor tenten met minimum 10m breedte. Je kan je sailcloth tent combineren met een transparant deel.

2VRent sailcloth tent

De Sailcloth extra breed

Onze Sailcloth tenten met een breedte van 18m of 25m beschikken over een dubbele palenrij, wat hun dat extra tikkeltje meer geeft.

De Sailcloth extra breed

Op deze manier koop of huur je bij ons een luxe tent

Wil je weten wat voor jou de opties zijn als het gaat om een sailcloth tent? Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden. Doordat de houten palen ook verkrijgbaar zijn in zwart en wit, kiest je voor de modellen die perfect aansluiten bij jouw activiteiten. Heb je nog vragen voor ons? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 483 386 155.

 

Contacteer ons