Ontvang nu uw gratis offerte

Een luxe sailcloth tent is een eye catcher voor ieder feest. Het onderscheidt zich dankzij de uitstraling van alle andere tenten en past perfect op iedere locatie. Keer op keer ga je voor een uniek resultaat. Kies voor een tent met houten palen en een speciaal ontwikkeld tentzeil, waardoor je een verbluffend decor creëert. 2VRent heeft precies de sailcloth tent in het assortiment die aansluit bij jouw evenement. Ga voor de kleuren en maten die je in gedachten hebt en maak er een prachtig feest van. Een sailcloth tent is een perfecte basis voor ieder evenement.

De transparante sailcloth!

Deze doorzichtige variant van de sailcloth tent is een echte eye catcher voor je tuin- of buitenfeest. Dans onder de blote sterrenhemel met alle voordelen van overdekt te zijn. Je behoudt je warmte en blijft droog maar creëert een unieke sfeer dankzij de see-through look. Als de andere sailcloths al stijlvol zijn, dan spant deze uitvoering helemaal de kroon! Je hoort het, wij zijn alvast grote fan! Jij ook?

2VRent sailcloth tent

Een sailcloth tent als basis voor een prachtig evenement

Wat je ook te vieren hebt, je viert het met een luxe sailcloth tent te huren. Of je nu een verjaardag viert, een huwelijksfeest geeft of een festival organiseert. Dankzij onze verschillende types tenten creëer je een basis voor een prachtig evenement. De tenten zijn beschikbaar in verschillende maten en worden verhuurd voor zowel privé- als openbare evenementen, voor tijdelijk of permanent gebruik. Een sailcloth tent is een luxe én praktische oplossing tijdens ieder soort evenement.

2VRent sailcloth tent

Ga voor stijl en klasse

Voor iedere situatie hebben wij de soort tenten die passen bij jouw evenement. Kies uit de kleur, het materiaal en de grootte die je nodig hebt. Doordat de tenten zowel waterdicht als windbestendig zijn, profiteer je zelfs tijdens slechter weer van perfecte omstandigheden. Wil je er tijdens de koude maanden ook warmpjes bijzitten? Huur dan ook verschillende terrasverwarmers en zorg voor een aangename temperatuur in de tent.

2VRent sailcloth tent

Speciale vormen

De manier van opbouwen met een sailcloth tent laat ons toe om bochten te maken. Je kan dus kiezen voor een tent in L- of U-vorm, dit geldt voor tenten met minimum 10m breedte. Je kan je sailcloth tent combineren met een transparant deel.

2VRent sailcloth tent

Een unieke vlag voor je evenement

Als kers op de taart bieden we de optie om je sailcloth tent te versieren met unieke vlaggen van jouw evenement. Deze worden op de pieken van de sailcloth aangebracht. Je kan bij ons terecht ook voor het ontwerp ervan. Een mooie extra voor jouw onvergetelijk event!

2VRent sailcloth tent

Tentverwarming

Voor de gesloten Sailcloth tenten raden we mazoutverwarming aan. Deze blaast hete lucht in de tent waardoor uw gasten geen kou zullen hebben tijdens uw evenement.
De voordelen van verwarmen met mazout zijn:

  • Er wordt enkel warme lucht in de tent geblazen.
  • Geen geurhinder.
  • Geluidshinder is zeer beperkt.
  • De mazoutbrander wordt achter de tent geplaatst en is niet zichtbaar voor uw gasten.

meer informatie
2VRent sailcloth tent

Op deze manier koop of huur je bij ons een luxe tent

Wil je weten wat voor jou de opties zijn als het gaat om een sailcloth tent? Vraag een offerte aan en ontdek de mogelijkheden. Doordat de houten palen ook verkrijgbaar zijn in zwart en wit, kiest je voor de modellen die perfect aansluiten bij jouw activiteiten. Heb je nog vragen voor ons? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 483 386 155.

Contacteer ons