Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

Een luxe feesttent huren voor jouw volgende feest of evenement doe je bij 2VRent. We zijn gespecialiseerd in feesttenten verhuur in heel Vlaanderen. Wanneer je bij ons een luxe feesttent huurt, komen onze vakmensen graag naar jouw locatie voor het opstellen en afbreken van de tent. Ontdek snel welke tent het beste aansluit bij jouw situatie.

Creëer een verbluffend decor door een feesttent te huren

Wanneer je onze feesttenten verhuur inschakelt, heb je de keuze uit verschillende modellen tenten, die echte eyecatchers zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sailcloth tent? Deze luxe feesttent heeft houten palen en een speciaal ontwikkeld tentzeil. Deze feesttent kan je huren voor tijdelijk of permanent gebruik en zal iedere gast verbluffen dankzij het romantische design. Daarnaast beschikken we ook over verschillende maten en kleuren startenten en stretchtenten.

Een luxe feesttent met de perfecte vloer

Wanneer je een luxe feesttent huurt, is het een goed idee om de ondergrond te beschermen en jouw gasten een stabiele ondervloer te bieden. Daarom bieden we naast feesttenten ook de verhuur van tentvloeren aan. Je hebt hierbij de keuze uit een cassette vloer of houten vloer. Net zoals bij de verhuur van luxe feesttenten is het mogelijk om de ondervloer te laten plaatsen en opruimen door onze vakmensen.

Ga voor een totaalplaatje

Als organisator van een feest of evenement wil je dat jouw gasten ten volle genieten van de beschikbare infrastructuur. Wil je in de winter een evenement organiseren of wil je tot in de vroege uurtjes feesten? Dan is het een goed idee om bij jouw luxe feesttent terrasverwarming en sfeervolle verlichting te huren. Ben je benieuwd naar het prijskaartje voor het huren van jouw exclusieve feesttent en accessoires? Neem dan zeker contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Contacteer ons