Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

Een tent voor een bruiloft huur je bij 2VRent. In ons aanbod vind je verschillende types tenten, zodat je zeker een exemplaar vindt dat aansluit bij jouw feest. Daarnaast bieden we ook de verhuur aan van houten vloeren voor de tent op jouw bruiloft. Ben je al helemaal klaar om jouw dansbenen los te gooien? Bekijk dan snel ons aanbod.

Romantische tent voor een bruiloft

Een huwelijk is het feest van de liefde en daarom is het belangrijk om aan elk detail te denken. Organiseer je een bruiloft buiten? Dan is het slim om een mooie tent te plaatsen voor de gasten op de bruiloft. Bij ons kan je terecht voor de verhuur van tenten voor diverse evenementen, zoals een bruiloft of verjaardag. Hierbij kies je uit de volgende modellen:

Verhuur van verlichting en vloeren voor de bruiloft

De tent voor een bruiloft is pas echt compleet als je een stevige houten vloer plaatst, zodat er zeker gedanst kan worden. Daarom huur je bij ons een cassette of houten vloer per vierkante meter. Ook bieden we de verhuur aan van sfeervolle verlichting voor de tent op jouw bruiloft. Daarbij heb je zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor bewegend licht. Daarbij leveren we ook terrasverwarmers en gewichten met of zonder buxus.

Vraag een prijsofferte aan

Waar houd jij binnenkort jouw trouwfeest in Vlaanderen? Dan komen onze vakmensen graag op jouw locatie langs voor de installatie van een tent voor jouw bruiloft. Ben je nieuwsgierig naar onze prijzen? Vraag dan zeker een prijsofferte aan via het contactformulier.

Contacteer ons