arrow left arrow right
large-image close
Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

Voor de verhuur van een vloer moet je bij 2VRent zijn. We zijn gespecialiseerd in de verhuur van exclusieve tenten voor elk evenement of feest. Daarbij is het natuurlijk handig als jouw gasten op een effen vloer staan. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Verhuur van een vloer voor diverse toepassingen

In het algemeen komt bij het huren van een tent heel wat kijken. Zo kunnen we als professionele verhuur voor elk van onze tenten een tentvloer voorzien. Een traditionele houten vloer of een cassette vloer zijn ideaal als stabiele ondergrond voor jouw tafels en stoelen. Ze kunnen ook gebruikt worden als terrasvloer of als vloeren voor festivals. Ook een dansvloer behoort tot de mogelijkheden.

Welke vloer kies jij?

Bij onze verhuur heb je de keuze uit een houten of cassette vloer. Een klassieke houten vloer is ideaal voor een effen ondergrond, terwijl een cassette vloer een goede optie is bij een oneffen ondergrond. Als je dat wenst, installeren we de tentvloer op jouw locatie en komen we de vloer na jouw feest of evenement ook weer opruimen en ophalen.

Vraag een gratis prijsofferte aan

Wil je naast een tent ook een vloer bij ons huren? Of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan zeker contact met ons op via het contactformulier. Hier kan je ook terecht voor een vrijblijvende prijsofferte.

 

Contacteer ons