Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

Een tuinfeest zonder tent is geen tuinfeest. Een succesvol tuinfeest begint bij een goede en mooie tent. Bescherm uzelf of uw kinderen tegen zon of regen. ’s Avonds kan het ook wel wat kouder worden waardoor een tent met eventueel terrasverwarmers van pas kan komen.

2VRent helpt u graag bij de uitgebreide keuze aan tentenverhuur.

Hoe bereid je een feest voor?

Met een uitstekende voorbereiding komt u al ver. Maak een indeling van uw tuin en creëer verschillende plaatsen met een eigen doel. Denk maar aan een dansplaats, bar, eetplaats,… Naast een goed ingedeelde tuin moet u ook iemand vinden voor de tentenverhuur. 2VRent biedt onbeperkte mogelijkheden en snelle levertijden. Wij leveren en plaatsen de tenten en ruimen ze ook weer op. Ook muziek is van belang, kies gepaste muziek voor uw invitées. Als catering zijn er tal van oplossingen. Rekening houdend met uw budget kies je voor de gepaste hapjes of maaltijden. Pastamobiel huren? La dolce far niente zorgt voor lekkere pasta’s op uw tuinfeest.

Slecht weer op uw tuinfeest?

Zorg voor voldoende bescherming! Voorkom dat uw huis er vuil bij komt te liggen en plaats tenten. Zo blijft de sfeer van uw tuinfeest ongemoeid. Onze tenten zijn bestand tegen regen. We bieden tevens terrasverwarmers aan voor als het wat kouder wordt. Bekijk ons tentenverhuur. Partytent huren? Dome tent huren? Onze opties zijn eindeloos. Daarom kan enige hulp van pas komen. Contacteer ons voor meer informatie. Een feesttent huren kan bij 2VRent aan de beste prijs / kwaliteit.

Sfeervolle verlichting en gepaste decoratie

Afgezien van het feit dat uw tuin op zich al een mooie omgeving is, kan u steeds details toevoegen zoals verlichting, kaarsen, fakkels, planten, mooie tafelbekleding en noem maar op. We hopen dat u met deze tips een schitterend tuinfeest kan organiseren. Hopelijk tot gauw! U kan ons steeds bereiken op het nummer +32 483 38 61 55 of op onze contactpagina.

Tips om een geslaagd tuinfeest te organiseren

Een tuinfeest organiseren vergt enige moeite en regelingen. Vanaf mei komen de lentekriebels naar boven omdat het weer wat warmer wordt. Dit betekent maar één ding: de zomer komt eraan! Tijd om samen met vrienden en familie te genieten van een lekkere cocktail of barbecue.

 

Contacteer ons