Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

Welk type houten vloer wil jij huren?

Bij 2VRent kan jij de houten vloer huren die bij jouw soort evenement past. Op die manier creëer je een stabiele ondergrond in of rondom een tent. Ideaal voor de gasten en het meubilair. Wanneer je bij ons een houten vloer komt huren, zijn er verschillende mogelijkheden waaruit je kiest. Een houten vloer, een cassette vloer, een verhoogd podium of een wandelpad in verschillende vormen en afmetingen. Combineer stijl met functionaliteit en ga voor een prachtige ondergrond in jouw tent.

Deze houten vloer kan je huren

Het huren van een houten vloer biedt verschillende voordelen. Ongeacht de weersomstandigheden, blijven jouw voeten én het meubilair droog. Wegzakken in de ondergrond, modder en water zijn facetten waar je niet mee te maken krijgt. Op die manier creëer je een stevige ondergrond en kan het feest in een van onze tenten losbarsten. Bij ons heb je deze keuze uit verschillende soorten ondergronden

Ontdek jouw mogelijkheden

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor het huren van een houten vloer? Vraag dan een offerte aan en ga voor een stevige ondergrond. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 483 386 155.

 

Contacteer ons