Vraag nu uw gratis offerte aan
tentverlichting witte tent valavond

Feestmateriaal huren

Vraag nu uw gratis offerte aan

Tentvloeren huren

Bij 2VRent kan u naast tentenverhuur ook houten vloeren en cassette vloeren huren. Deze kunnen geleverd, geplaatst en opgeruimd worden.

Maar wat zijn de verschillen tussen deze twee types vloeren?

Houten vloeren worden rechtstreeks op de grond geplaatst en kunnen worden aangepast aan uw tent. Een effen ondergrond is dus een vereiste. Cassette vloeren zijn geschikt voor een oneffen grond omdat ze aangepast kunnen worden.

Gewichten

Betonblokken van 500kg zijn beschikbaar met of zonder Buxus.

Hou het warm en gezellig

’s Avonds kan het in de zomer vlug afkoelen. Of in de winterperiode kan het behoorlijk koud worden. Zorg dat uw gasten geen koud krijgen als u een onvergetelijk tuinfeest wilt organiseren en hou het gezellig warm. Zo kan u tot in de vroege uurtjes aangenaam vertoeven in onze propere tenten of schuilen wanneer het begint te regenen.

Wilt u een tuinfeest organiseren? Bekijk dan zeker onze tuinfeest organiseren tips. Zo bent u steeds voorbereid op alles en zullen uw gasten de tijd van hun leven meemaken.

Een terrasverwarmer huren? Meer informatie en prijzen vindt u op terrasverwarming huren.

Partytent huren

Een partytent huren? Vraag een vrijblijvende offerte op Tentenverhuur. Tenten beschikbaar vanaf €90.

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.