arrow left arrow right
large-image close
Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

Wil je bij jouw partytent een festivalvloer huren? Dan huur je deze bij 2VRent. Wij bieden verschillende types exclusieve tenten aan die geschikt zijn voor elk festival, evenement of feest. Hierbij heb je ook de keuze uit een cassette of houten vloer. Dankzij deze vloer kunnen jouw gasten pas echt de dansbenen losgooien.

Kies uw festivalvloer en laat deze op uw locatie plaatsen

Wanneer je een festivalvloer op jouw locatie wilt laten leggen, is het belangrijk om na te denken over de mogelijkheden. Zo is het plaatsen van een houten vloer enkel mogelijk als er een vlakke ondergrond is. Bij grote oneffenheden is het plaatsen van een cassette vloer de beste oplossing. Deze vloer bestaat uit een aluminium frame, die is afgewerkt met houten platen. Al onze vloeren worden door ons geleverd, geplaatst en opgeruimd als je dat wenst. Zo heb je meer tijd voor andere zaken tijdens het organiseren van jouw evenement.

Maak jouw tent compleet met accessoires

Heb je de juiste tent en festivalvloer gekozen? Dan is het interessant om na te denken over de juiste verlichting van de tent. Je wilt immers dat jouw festival de juiste sfeer uitstraalt. Daarom bieden we op het vlak van sfeerverlichting ook verschillende mogelijkheden aan. Wil je graag een gratis prijsofferte voor jouw project? Stuur ons dan zeker een bericht via de contactpagina.

Contacteer ons