Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

Wanneer het ‘s avonds frisser wordt, kan je een terrasverwarmer huren zodat jouw feest buiten tot in de vroege uurtjes kan doorgaan zonder dat jij of je gasten kou hoeven te lijden. Bij 2VRent zorgen we er graag voor dat je jouw gasten in de watten kan leggen met de warmte van een terrasverwarmer, maar ook met de gezelligheid van een partytent.

Ontdek de prijs voor het huren van een terrasverwarmer

Bij ons kan je terecht voor het huren van een terrasverwarmer voor € 30 (excl. btw, excl. gas). Deze prijzen zijn zonder transportkosten, maar met levering, plaatsing en afbraak. Daarbij leggen onze vakmensen je graag de werking van de verwarmer uit, zodat je tijdens jouw feest of evenement zonder zorgen geniet van een heerlijk verwarmde tent.

Maak het feest compleet

Naast een terrasverwarmer kan je bij ons nog andere accessoires huren om jouw tent compleet te maken. Zo beschikken we over verschillende houten vloeren om de ondergrond effen te maken. Ook huur je bij ons sfeervolle verlichting, zodat het feest kan doorgaan tot in de vroege uurtjes.

Vraag een prijsofferte voor jouw tent en terrasverwarmer

Wil je graag een partytent met terrasverwarmer huren voor jouw volgende feest of evenement? Dan helpen we graag bij de realisatie van jouw project. Wil je graag een vrijblijvende prijsofferte of heb je nog vragen? Vul dan snel ons contactformulier in.

Contacteer ons