arrow left arrow right
large-image close

+32 483 38 61 55 Vandaag bereikbaar tot 17:30

Vraag nu uw gratis offerte aan
festivaltent verhuur

Festivaltent verhuur

Vraag nu uw gratis offerte aan

Festivaltent verhuur voor kleine en grote evenementen

Als professionele festivaltent verhuur weten we wat belangrijk is als u een evenement organiseert. Je wilt dat jouw gasten ten volle genieten van jouw evenement. Dit doe je door aan jouw gasten de nodige ruimte te geven. Wanneer je een tent op jouw locatie plaatst, zijn jouw gasten beschermd tegen regen, wind en zon. Bovendien zorgen onze tenten voor een exclusieve uitstraling. Daarbij pas je de grootte en het aantal tenten aan de grote van jouw evenement aan.

Uitgebreide service

Wil je graag een sailcloth tent, stretchtent of startent huren? Dan zorgen we graag voor een voorontwerp van jouw project. Zo heb je een duidelijke visualisatie van jouw feestlocatie en ontvang je een resultaat op maat. Onze vakmensen komen daarbij langs voor een snelle levering en veilige plaatsing van al jouw tenten. We hebben dan ook jarenlange ervaring met festivaltenten verhuur. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wens je een prijsofferte voor jouw project? Laat dan een bericht achter via het contactformulier.

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.