Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

4 voordelen van buiten trouwen

Ontvang nu uw
vrijblijvende offerte

Trouw je binnenkort en ben je op zoek naar een geschikte locatie? Trouwen in een tent al overwogen? Een buitenbruiloft is een unieke belevenis voor zowel het bruidspaar als de gasten. We zetten voor jou enkele voordelen op een rij.

Vrij spel op het vlak van decoratie en thema

Wanneer je buiten trouwt, begin je op het vlak van decor volledig from scratch. Hebben jullie beiden iets met een muziekgenre, film of kleur desnoods, je kan alles volledig naar eigen hand zetten. Ook zonder thema kan je je fantasie de vrije loop laten wat betreft decoratie en de mooie buitenomgeving uitspelen: een bloesem van omliggende bomen terug laten komen in de tafelstukjes, kampvuurhoekjes met marshmellows en plaids, … Buiten zijn de mogelijkheden een pak groter dan binnen.

Prachtige foto’s

Aansluitend bij het vorige puntje zal een buitenhuwelijk het hele jaar door ongetwijfeld fantastische foto’s opleveren. De bloesems in de lente, helderblauwe hemel in de zomer, de kleurenpracht van de herfst en magische sneeuwfoto’s in de winter. Zelfs regenweer kan ontzettend mooi geven op beeld: samen romantisch onder een paraplu of schattige regenlaarsjes die vanonder een bruidsjurk piepen. Mits geschikte voorzieningen hoeft regenweer helemaal geen domper op de feest- en fotovreugde te zijn!

Vrijheid wat betreft catering

Wanneer je in een zaal trouwt, hang je vaak vast aan bepaalde richtlijnen menu-wise.
Buiten trouwen brengt naast decoratie ook op het vlak van eten veel meer vrijheid met zich mee. Een luxueuze bbq, uitgebreid buffet, foodtrucks of walking dinner: met de juiste accomodaties zijn er ontzettend veel mogelijkheden.

Feest op unieke locaties

Ben je helemaal weg van een bepaalde streek of heb je het geluk iemand te kennen met een prachtige tuin of domein? Dan kan je met een buitenhuwelijk alle kanten op. Je hangt niet vast aan feestzalen, dus de trouwlocaties liggen voor het grijpen. Net zoals huwelijken indoor ben je ook hier er best wel op tijd bij!

Kan je niet wachten om buiten te trouwen? Ontdek ons aanbod feesttenten of ontvang gratis een offerte!