Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

Trouwtrends voor 2021

Ontvang nu uw
vrijblijvende offerte

Nu het trouwseizoen van 2020 zo goed als geannuleerd is, blijven we niet bij de pakken zitten en kijken we alvast vooruit wat 2021 in petto heeft! Stap je zelf in 2021 in het huwelijksbootje of werd jullie trouwfeest uit 2020 uitgesteld? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een prachtige feesttent van 2VRent. Samen maken we er (alsnog) een onvergetelijk feest van.

1. Show cooking

It’s showtime! Na de boredom in 2020 mag het in 2021 nét dat tikkeltje meer zijn. Verras je gasten met een spectaculaire show cooking. Een outdoor huwelijk leent zich hier perfect toe omdat je gasten zo een open zicht hebben op wat er allemaal gebeurt en het buiten net iets veiliger is qua brandveiligheid. Safety first, people!

2. Go vegan

Indien het show aspect minder je ding is, kan je nog altijd gaan voor dé klassieker onder de huwelijkscatering: het buffet! Vergeet hierbij echter ook je vegan en vegi gasten niet. In 2020, en dus ook in 2021, is het not done om voor hen enkel wat sla en tomaat te voorzien. Zowel de vegetarische als de vegan keuken bieden veel heerlijke opties, en ook al ben je zelf een alleseter, het siert je dat je rekening houdt met anderen hun voedselvoorkeuren.

3. Pockets full of sunshine

Dames! Laat alles vallen wat je vasthoudt! We hebben fan-tas-tisch nieuws: bruidsjurken met zakken, ja je leest het goed, zakken als in broekzakken. Hoe top! Of je nu je smartphone bij jou wilt houden, een lief briefje van je soon-to-be-hubby, een geluksbrenger of een snack voor later op de avond, Vogue voorspelt de wedding-pocket-dress voor 2021. Dus laat die clutches maar thuis en rock those pockets!

4. Let there be light!

Met verlichting kan je ontzettend veel leuke kanten op, zeker als je buiten trouwt. Denk aan lusters in bomen, een net boven de eettafels vol met kleine lichtjes, vintage lampenkappen of kandelaars, de mogelijkheden zijn eindeloos dus kijk gerust verder dan die grote gloeilampen aan kabels, want die zijn we anno 2020 stilletjesaan beu gezien.

5. Micro weddings

Is die achter-achtertante of de collega van je schoonmoeder écht onmisbaar op de mooiste dag van je leven? Eigenlijk niet, toch? Micro weddings winnen dan ook aan populariteit. Met een meer beperkte gastenlijst, heb je dan ook de mogelijkheid om je gasten de aandacht te geven die ze verdienen. We voorspellen dat in 2021, zeker met de coronacrisis nog vers in het achterhoofd, het aantal gasten op trouwfeesten serieus zullen teruggeschroefd worden.

6. Less is literally more

Wanneer je minder gasten uitnodigt is er natuurlijk per persoon meer budget, dus less betekent alsnog more. Minder volk hoeft helemaal niet gelijk te staan aan een ingetogen of low-budget feest. Je kan, indien gewenst, net een meer extravagante weg inslaan. Ga helemaal loco qua aankleding, lichtornamenten, bloemstukken en catering; die +-40 mensen die je wél vraagt verdienen dan toch enkel het beste van het beste? Zoals een luxueuze tent van 2VRent bijvoorbeeld… – knipoog.

Ontvang vrijblijvend je 2VRent offerte.