Ontvang nu uw vrijblijvende offerte
feest tent huren tent bij buxus

Grote partytent te huur

Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

2VRent heeft de grote én luxe partytent te huur die jij zoekt voor ieder soort evenement in Vlaanderen. Pak eens flink uit en vier jouw feest in stijl. Van een bruiloftsfeest tot een verjaardag en van een bedrijfsjubileum tot zelfs een festival. Een grote tent is voor vrijwel iedere gelegenheid te huur. Ontdek snel wat in jouw situatie de mogelijkheden zijn.

Wij hebben de grote én luxe partytent te huur die je zoekt

Precies de grote tent die je nodig hebt voor jouw evenement of activiteiten hebben wij te huur. Dankzij ons ruim aanbod aan verschillende tenten, vind je altijd het materiaal, de kleur en het model dat in jouw situatie past. Bij ons heb je de keuze uit verschillende modellen die vallen onder de volgende categorieën:

Voor iedere situatie en het aantal mensen hebben wij een passende oplossing. Combineer stijl met functionaliteit. Huur de bijzondere feesttenten waar je naar opzoek bent en maak het feest compleet.

Zo is jouw feest niet meer afhankelijk van goed weer

Wanneer je buiten een feest wilt geven, is het verstandig om een grote en luxe partytent bij ons te huren. Op die manier ben je niet meer afhankelijk van het weer tijdens jouw evenement. Ook wanneer het Vlaamse weer minder meezit, is het bij jou droog en warm. Doordat de grote tent die wij te huur aanbieden waterdicht en windbestendig is, gaat jouw feest hoe dan ook door. Wil je een extra warm feest? Kies dan voor een van onze accessoires. Verhoog de temperatuur met onze terrasverwarmers en de sfeer met tentverlichting. Kies voor een luxe en functionele grote partytent die wij te huur aanbieden om jouw feest helemaal af te maken.

Vraag een offerte aan

Heb je de grote tent gevonden die bij ons te huur is? Dan wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn. Vraag daarom een offerte aan, zodat wij je zo snel mogelijk meer informatie kunnen geven. Heb je nog vragen over de huur of de mogelijkheden van de tenten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 483 386 155.

Contacteer ons