Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

2VRent is jouw partner voor luxe tentenverhuur. Als je bij ons een of meerdere tenten huurt, dan zorgen we voor de perfecte eyecatchers op jouw evenement of feest. De tenten zijn altijd van een hoogwaardige kwaliteit. Bekijk snel de mogelijkheden voor jouw situatie.

Luxe tentenverhuur met verschillende modellen tenten

Heb je al nagedacht welke tent het beste past op jouw feest of evenement? In ons aanbod vind je verschillende modellen met verschillende afmetingen. Zo beschikken we bijvoorbeeld over verschillende stretchtenten met een rekbare stof, die perfect zijn voor kleine festivals. Of wat dacht je van een sailcloth tent? Deze romantische en luxueuze tenten zijn het verbluffend decor voor elke bruiloft.

Zorg ervoor dat jouw gasten er warmpjes bijzitten

Als luxe tentenverhuur gaan we graag een stap verder voor jou. Onze vakmensen komen langs op jouw feestlocatie voor het opstellen en afbreken van de tenten. Daarnaast bieden we verschillende accessoires aan om de tent compleet te maken. Denk hierbij aan een terrasverwarmer of een houten vloer, zodat jouw gasten op een effen oppervlak kunnen staan.

Bespreek jouw wensen

Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn op jouw feestlocatie? Onze luxe tentenverhuur helpt je graag met het uittekenen van een duidelijk ontwerp. Heb je vragen over de mogelijkheden of wil je een gratis prijsofferte? Laat dan zeker een bericht achter via ons contactformulier.

Contacteer ons