arrow left arrow right
large-image close
Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

Bij 2VRent kan je een tent voor ieder soort feest huren. Van een huwelijksfeest tot bedrijfsfeest en verjaardag tot festival. Voor verschillende evenementen in heel Vlaanderen kan je bij ons een tent huren om het feest compleet te maken. Bekijk ons aanbod en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Tent voor ieder soort feest huren

Wanneer je een feest organiseert, is het verstandig om een tent te huren als je daarvoor de ruimte hebt. Doordat wij een oplossing hebben voor vervelende weersomstandigheden, weet je zeker dat het feest doorgaat. Zelfs tijdens de koudere dagen is het mogelijk om een van de tenten te huren. Maak gebruik van accessoires zoals terrasverwarming, zodat je zeker bent van een warme en gezellige setting. Kies voor een waterdichte, windbestendige en brandwerende tent naar keuze en maak er een feest van dat je lang zal blijven herinneren.

Wat voor tent wens je?

Voor ieder soort feest hebben wij de tent die aansluit bij de situatie. Doordat wij verschillende kleuren, afmetingen en types tenten hebben, past de tent bij ieder soort evenement. Nodig het aantal mensen uit die jij wilt en zorg voor de juiste ingrediënten voor een perfect feest. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 483 386 155.

Contacteer ons