arrow left arrow right
large-image close
Ontvang nu uw vrijblijvende offerte

Ben je ten huwelijk gevraagd en wil je het trouwfeest houden in een luxe tent? Gelijk heb je! Met 2VRent huur je waar dan ook in Vlaanderen de trouwtent die bijdraagt aan een sprookjesachtig feest. Maak het feest compleet door de mooiste dag van je leven groots te vieren. Laat regen jouw huwelijksdag niet verpesten en creëer een gezellige setting. Doordat wij voor iedere bruiloft een geschikte tent hebben, kan jij al je vrienden en familieleden uitnodigen voor jouw trouwfeest.

Vier het trouwfeest in een tent met de juiste capaciteit

Nadat het ja-woord op de grote dag gegeven is, is het traditiegetrouw tijd om het feest los te laten barsten. Deze gebeurtenis wil je natuurlijk vieren met iedereen die je dierbaar is. Bij ons vind je precies de trouwtent die past bij de capaciteit die je zoekt die je zoekt. Maak het zo groot als je zelf wil en vier feest in stijl. Zorg ervoor dat de openingsdans vlekkeloos van start gaat, door te kiezen voor een van onze houten tentvloeren. Geen gestruikel, geen vieze schoenen en geen modder. Met onze trouwtent doe je er alles aan om de mooiste dag van jouw leven compleet te maken.

Feesten op de manier die jij wilt

Een trouwtent huren, doe je bij ons op de manier die je wil. Voor ieder budget huur je bij ons de tent die perfect aansluit bij jouw trouwfeest. En of het nu slecht weer is of zonnig: jouw feest gaat altijd door. Zelfs trouwen in de winter en het huren van een trouwtent is met onze accessoires mogelijk. Kies voor terrasverwarming en huur ook tentverlichting om het feest extra sfeervol te laten verlopen.

Ontdek de mogelijkheden

Wil je weten welke tent bij jouw trouwfeest past? Bekijk dan onze uitgebreide website of neem contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel ons via het nummer +32 483 386 155. Onze tenten zijn windbestendig, duurzaam en waterdicht. Geniet van het mooie weer of laat je in de winter betoveren door het prachtige, winterse landschap. Een tent huren voor een trouwfeest is altijd een goed idee.

Contacteer ons