arrow left arrow right
large-image close

+32 483 38 61 55 Vandaag bereikbaar tot 17:30

Vraag nu uw gratis offerte aan
tuinfeest organiseren voor kasteel

Tent voor een feest

Vraag nu uw gratis offerte aan

Bij 2VRent kan je een tent voor ieder soort feest huren. Van een huwelijksfeest tot bedrijfsfeest en verjaardag tot festival. Voor verschillende evenementen in heel Vlaanderen kan je bij ons een tent huren om het feest compleet te maken. Bekijk ons aanbod en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Tent voor ieder soort feest huren

Wanneer je een feest organiseert, is het verstandig om een tent te huren als je daarvoor de ruimte hebt. Doordat wij een oplossing hebben voor vervelende weersomstandigheden, weet je zeker dat het feest doorgaat. Zelfs tijdens de koudere dagen is het mogelijk om een van de tenten te huren. Maak gebruik van accessoires zoals terrasverwarming, zodat je zeker bent van een warme en gezellige setting. Kies voor een waterdichte, windbestendige en brandwerende tent naar keuze en maak er een feest van dat je lang zal blijven herinneren.

Wat voor tent wens je?

Voor ieder soort feest hebben wij de tent die aansluit bij de situatie. Doordat wij verschillende kleuren, afmetingen en types tenten hebben, past de tent bij ieder soort evenement. Nodig het aantal mensen uit die jij wilt en zorg voor de juiste ingrediënten voor een perfect feest. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 483 386 155.

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.