arrow left arrow right
large-image close

+32 483 38 61 55 Vandaag bereikbaar tot 17:30

Vraag nu uw gratis offerte aan

Meer sfeer dankzij trendy tenten

Als je een evenement organiseert, is de sfeer en de aankleding van groot belang. Op die manier draag je uit waar je voor staat en zet je jouw evenement meer kracht bij. Wanneer je een bedrijfsfeest geeft en een van onze trendy tenten huurt, creëer je een stijlvolle dag dankzij de uitstraling van ons materiaal. Ga voor superieure én functionele kwaliteit. Zorg voor de ruimte die je nodig hebt en laat je niet door de weersomstandigheden tegenhouden. Doordat onze trendy tenten waterdicht en windbestendig zijn, heb je alle ingrediënten voor een evenement om nooit meer te vergeten.

Huur het hele jaar door onze tenten

Doordat wij onder andere terrasverwarming verhuren, kan je heel het jaar door onze trendy tenten huren. Zelfs als het wat frisser wordt, blijft het in de tenten heerlijk warm. Verhoog niet alleen de temperatuur, maar ook de sfeer door onze tentverlichting te huren. Bekijk ons complete aanbod online of laat je informeren door te bellen naar +32 483 386 155. Vraag een offerte aan en kies uit de meest trendy tenten die wij in ons assortiment hebben.

Contacteer onsIk wens opgebeld te worden


start

12 jaar ervaring

Je zoekt een betrouwbare partner? 2VRent biedt een professionele aanpak en is al jaren hét bedrijf voor tentenverhuur nabij Gent.

check

Totaalaanpak

Bij ons geniet je van een totaalplaatje. Samen bespreken we je wensen en stellen we een voorstel voor op maat. Opbouw, afbouw, terrasverwarming en houten vloer. Alles is mogelijk in een pakket.

timer

60 tenten op stock

Een groot evenement vraagt om een groot aantal tenten. Gelukkig hebben we 60 tenten op stock. Last minute kleiner feestje? Met onze flexibiliteit en onze resem aan tenten vormt dit geen opgave voor ons.